3 Gode råd til hvorfor du skal bruge en professionel maler

Artikler

1:  Du får helt lige vægge ved bestilling af en maler renovering

2:  Du vil få en ensartet overflade ved slutmaling

3:  Du vil få fuget hjørner og kanter så det ikke revner

Malermester-TR er et veletableret malerfirma i på Amager, der har fokus på høj kvalitet. Vores maler leverer meget flot malerarbejde, der overstiger dine æstetiske forventninger. Med mere end 20 års erfaring som malermester kan du være sikker på et flot stykke malerarbejde der forløber uden problemer og vi leverer arbejdet til aftalte tid. Vi maler med sans for detaljen uanset om det er maling af huse, lejligheder, virksomheder.

Hos din lokale maler på Amager vil du opleve at vi har fingeren på pulsen og bruger de nyeste maskiner, teknikker og produkter. Vi tilbyder alle former for malerarbejde på Amager.

Vi har en bred kundekreds på Amager som kender os for vores gode arbejde og vores søde medarbejder, de ved at hos os er en aftale er en aftale, prisen er den vi aftalte fra start og vi vil først have betaling når opgaven er færdig og vores kunde er glad og tilfreds, så som det skal være.

Vi giver 5 års garanti på vores malerarbejde som derfor sikrer dig malerfagmæssigt korrekt udført malerarbejde, med et langvarigt holdbart resultat som du vil være glad for mange år frem.Grundarbejdet er vigtigt for os at lave grundigt, for grundarbejdet er det der gør at selve malerarbejdet holder i mange år frem, derfor har vi den lange garanti, vi giver altid forankringsgrunder på de nye spartlede og nyslebne flader for bedre vedhæftning og vi giver altid grundingsolie  på det bare træ inden vi giver træbeskyttelse, alt dette for bedre vedhæftning, ellers kan du risikere at bundstykkerne skaller igen allerede året efter, derfor igen, vi laver grundarbejdet super grundigt hver gang vi udfører arbejdet for vores kunder, derfor har vi sådan en stor kundekreds der ringer til os år efter år.

Vi er din lokale maler på amager og vi glæder og til at give dig gode gratis råd og eventuel en god og skarp pris på din næste maleropgave.