Dine handlinger kan være miljøvenlige

Artikler

Du er sikkert allerede miljøbevidst i dagligdagen, men hvordan står det til med det miljøbevidste, når det handler om elektronikken?

Elektronisk udstyr sætter et stort aftryk på vores miljø på grund af de forskellige typer materialer så som plastik, metal og sjældne råvarer, som er anvendt i produktionen.

Elektronikken er dog noget af det, som vi mindst vil undvære. Tag for eksempel mobiltelefonen.

En ødelagt mobiltelefon bliver hurtigt erstattet af en ny enhed. Vi kan simpelthen ikke undvære vores telefon.

Pas på miljøet samtidig med, at du passer på din skærm

Med en skærmbeskyttelse kan du passe på miljøet samtidig med, at du passer på din skærm.

En telefon har en gennemsnitlig levetid på 11 måneder i Danmark, og tit bliver den udskiftet på grund af et smadret glas. Hvis du har en effektiv skærmbeskyttelse på din telefon, kan du forlænge du levetiden.

Jo længere tid du passer på din enhed, jo færre ressourcer skal der bruges på at fremstille nye enheder, og jo mindre affald bliver der – alt sammen til gavn for kloden.

Vidste du, at du kan få skærmbeskyttelse der er op til 800% stærkere end de andre!

Glasset er fremstillet i det super stærke silicate glass i premium kvalitet – et glas som kan tåle langt højere slag og stød end et normalt glas.

Hvis du vil være ekstra miljøbevidst, så gå også efter skærmbeskyttelse, der er indpakket i miljøvenlig indpakning, i genanvendelige materialer, i stedet for plastik – så bidrager du også her til miljøet her.

Pas på pengene – godt for miljøet

Det kan være en dyr fornøjelse af få repareret skærmen på den nye telefon, hvis uheldet er ude, og du har tabt den.

Med en optimal skærmbeskyttelse forebygger du dyre reparationer af din enhed og bevarer den længere. Det er både godt for din pengepung og miljøet.

Efterspørgsel på bæredygtighed

Jo mere efterspørgslen efter miljøvenlige produkter, jo flere virksomheder vil begynde at arbejde mere bæredygtigt.

I fremtiden vil der blive fokuseret på miljøvenligt design og bæredygtighed, ligesom et mål vil være at forlænge produkternes levetid og gøre dem genanvendelige.

Når vi reparerer og genbruger elektronik, undgår vi at sætte nye varer i produktion. Det betyder, at vi mindsker udledningen af C02, og reducerer brugen af jordens ressourcer.

Ved at gøre produkterne genanvendelige imødegår man også manglen på råvarer. Med miljøvenligt design kan gammelt udstyr nemlig bruges i nye produkter, hvorved affaldsmængden reduceres.