Efteråret kan bruges til makeover i hjemmet

Artikler

JakkerFrakker.dk er et rigtig godt sted at gå på opdagelse, hvis du har interesse for mode og indretning. Her kan du læse blogindlæg om bolig, stil og accessories, og du kan blive inspireret til nye looks, og måske endda en makeover, i dit hjem.

Et fælles efterårsprojekt

Er du træt at se på de samme møbler, der har stået det samme sted i alt for mange år? Har du brug for en ny farveskala? Hos JakkerFrakker.dk kan du få idéer til, hvordan du ændrer indretningsstilen i din bolig, både med få, enkle greb og med mere gennemgribende forandringer. Det er altid rart at have et praktisk projekt, man kan give sig i kast med i weekenden, efter arbejde eller uddannelse. Et sådant projekt kan være rent praktisk, såsom at male væggene eller give køkkenbordet olie. Det kan være også være af mere æstetisk karakter, hvis du skal udtænke en helt ny stil til dit hjem. Hvis I bor flere sammen, en familie eller en gruppe venner, er det et fantastisk fælles projekt at have, for alle skal have noget at sige, og alle har for det meste et område, hvor de kan hjælpe. Efteråret er perfekt at bruge indenfor til indretning, for vil de fleste ikke allerhelst gå i vinterhi et sted, der er smukt og behageligt at være i? Det er oplagt at sætte sig sammen og læse blogindlæg på JakkerFrakker.dk, for her kan alle hjemmets beboere finde noget, de kan lide, og I kan sammen nå til et tilfredsstillende kompromis, når det kommer til jeres hjems udtryk.

Hvordan giver man boligen ny stil?

Hvis det er en helt ny stil i din bolig, du drømmer om, er det ikke nok blot at flytte sofaen hen i hjørnet, bytte om på bogreoler og skænk eller sætte nye lys i stagerne. Der skal mere til. JakkerFrakker.dk kan give dig god inspiration til, hvad du kan gøre, og blot ved at se på billederne på siden kan du blive inspireret til nye møbler, farver og dekorationer. Møbler i mere afdæmpede design kan fungere i mange forskellige omgivelser, så ofte kan stilen i et rum ændres ved eksempelvis at male en eller flere vægge i en flot farve og hænge nye gardiner op. Måske er du ude efter et mere gammeldags, tungt udtryk i dit hjem? Så kan tunge, mørkerøde gardiner være løsningen, og hvad med en blå væg, høje vaser med pæoner og liljer og en antik skænk? Omvendt kan det være, du går efter en moderne, minimalistisk udtryk, men har stuen fuld af tunge møbler, som er hundrede års gamle arvestykker. Her kan det være en idé at sælge møblerne og anskaffe dig nogle nye i et lettere design i stål, sorte og hvide tekstiler eller læder. God fornøjelse med at give din bolig et nyt udtryk!