Få et godt indeklima i din virksomhed med en varmepumpe

Artikler

I din virksomhed er det vigtigt at have et godt indeklima. Indeklimaet gør nemlig meget for dine medarbejderes produktivitet, deres koncentration, og det nedsætter virksomhedens sygefravær.

De fleste, der arbejder på et kontor eller lignende, opholder sig indenfor i langt størstedelen af deres arbejdstid. Og det stiller altså store krav til indeklimaet. Forringet luftkvalitet og forkert rumtemperatur kan forårsage flere gener, herunder bl.a. hovedpine, træthed og slimhindeirritationer.

Et forringet indeklima kan skabe så dårlige arbejdsforhold, at det kan have store konsekvenser for bundlinjen i din virksomhed, fordi dine medarbejderes produktivitet og koncentration daler.

 

En forbedring af indeklimaet med en varmepumpe

En varmepumpe kan være med til at give dine medarbejdere i virksomheden et godt indeklima. En varmepumpe anvender nemlig vedvarende energi for at fungere, og så sørger specielt en luft til luft varmepumpe for at cirkulere luften hele tiden, så der ikke skabes luftlommer, der kan virke dårligt på indeklimaet.

Derudover, så vil en luft til luft varmepumpe hele tiden skifte luften ud i rummet, så rummet hele tiden bliver fyldt med frisk luft. Mange luft til luft varmepumper har også et indbygget filter, der sørger for at støv, røg og pollen bliver sorteret fra luften, således at den luft, der bliver sendt ind i rummet er sund og frisk.

Du kan også vælge at få en luft til vand varmepumpe eller et jordvarmeanlæg, men disse typer af varmepumper er typisk bedre brugt i privatboliger, hvor det kræver at man har varme døgnet rundt.

 

Find den rigtige varmepumpe til din virksomhed

Når du skal vælge en varmepumpe til din virksomhed, så vil vi anbefale, at du derfor kigger på en luft til luft varmepumpe. Denne varmepumpetype er nem at installere og kræver ikke så meget vedligeholdelse.

Hvis du køber en luft til luft varmepumpe, så har du også mulighed for at købe en version, som har klimakøl. På den måde kan du og dine medarbejdere også bruge varmepumpen om sommeren, hvor I kan bruge den som aircondition.

En luft til luft varmepumpe skaber de bedste forudsætninger for dine medarbejdere og indeklimaet i din virksomhed.

 

Husk det lovpligtige eftersyn på varmepumpen

Når du køber en varmepumpe til din virksomhed, så skal du huske at bestille service og et eftersyn af varmepumpen.

Det er lovpligtigt at få kigget sin varmepumpe igennem én gang årligt af en certificeret tekniker. Derfor er det en god ide allerede ved køb at bestille tid til det årlige eftersyn, så du ikke glemmer det.