Guide – sådan dyrker du cannabis indendørs

Artikler

Der er mange forskellige fordele ved at dyrke cannabis indendørs. Der er flere forskellige ting, du skal tage stilling til, når det kommer til dyrkning af cannabis. Du skal blandt andet overveje den rette placering af Indendørs cannabisfrø. Vil du vide mere? Så læs med herunder, hvor du får en komplet guide til, hvordan du dyrker cannabis indendørs. Måske vil du blive overrasket!

Udendørsdyrkning vs indendørsdyrkning

Der er som tidligere nævnt flere forskellige ting, du tage stilling til, og huske, når det kommer til indendørsdyrkning af cannabis. Du skal blandt andet være 100 procent indforstået med de forskellene på henholdsvis udendørsdyrkning og indendørsdyrkning. En af fordelene ved indendørsdyrkning er, at cannabisplanterne får mere læ for solen samt du som dyrker har den fulde kontrol over dyrkningen. Dette indebærer eksempelvis, at du selv kan ændre i temperatur-og fugtighedsforholdende. En af fordelene ved udendørsdyrkning er, at cannabisplanterne får mere plads til at boltre sig på. Derudover arbejder planterne med en masse, naturlige ressourcer – herunder eksempelvis gratis regnvand, direkte sollys og frisk luft. Der er både fordele og ulemper ved udendørsdyrkning og indendørsdyrkning. Rigtigt mange vælger indendørsdyrkning, da dette for mange er det mest overskuelige valg. Til indendørsdyrkning skal du have de rette cannabisfrø – Se vores store udvalg af frø.

Den rette placering

Når du skal foretage indendørsdyrkning af cannabis, er det først og fremmest vigtigt, at du sørger for den rette placering til dine planter. Cannabisplanten er yderst skrøbelig, og den forkerte placering kan derfor dræbe planterne hurtigere, end du tror. Cannabisplanten har som udgangspunkt brug for et varmt og friskt miljø, og du skal derfor placere cannabisplanten i det rette indeklima. Nogle cannabissorter har et større varmebehov end andre, og det er derfor vigtigt, at du foretager den rette research, før du finder den rette placering til dine cannabisplanter.

Den rette gødning

Mange tror det ikke, men dyrkning af cannabisplanter kan have behov for gødning. Cannabis er en ganske almindelig plante, og du kan derfor hjælpe den en smule på vej, præcist ligesom med alle andre planter – så længe du gør det med forsigtighed og omhu! Gødning kan især være en nødvendighed, når du dyrker cannabis indendørs. Når du skal gøde din cannabisplante, er det vigtigt, at du starter let ud. Prøv dig frem med noget gødning, der er lavet til hydroponisk dyrkning, og sørg altid for at følge anvisningen til punkt og prikke. Se også vores store udvalg af groudstyr og tilbehør, så du behandler dine planter på den helt rigtige måde.