Vil du tjene lidt ekstra til boligindretningen?

Artikler

Et nyt loungesæt til terrassen? En ny karnap i stuen? Eller nyt køkken? Som husejer har du nok altid flere ønsker og idéer til, hvordan boligen kan forskønnes. Er der tale om et lidt større projekt, kan det imidlertid være svært at få budgettet til at strække. Så hvordan finder du de ekstra penge til boligindretningen?

Du har måske mulighed for at tage et par ekstra vagter på arbejdet. Hvis du imidlertid allerede arbejder en del, kan det blive for hårdt i det lange løb, hvorfor du må tænke i alternative baner.

Har du overvejet at investere i kryptovaluta? Det kræver lidt ekstra risikovillighed, men er samtidig også en type investering, der er nem at gå til for langt de fleste. Et godt udgangspunkt er at læse mere om handel med kryptovaluta på Aktieskolen. Du kan også købe decentraland uden problemer.

Og jo, du kan sagtens tjene penge ved at handle med de forskellige former for kryptovalutaer.

Hvad er kryptovaluta?
Hvis du vil foretage gunstige investeringer med kryptovaluta, skal du naturligvis også vide, hvad kryptovaluta egentlig er. For mange er det lidt et abstrakt begreb, særligt med tanke på, at kryptovaluta ikke er en fysisk ting – men en valuta, der kun eksisterer i det virtuelle univers. Bemærk, at der findes forskellige former for kryptovalutaer og ikke kun én slags.

Fordelen med den online digitale valuta er, at den ikke bliver styret af banker. Valutaens værdi bliver således alene styret af udbud og efterspørgsel.

Både virksomheder og private kan handle med kryptovaluta – den bliver handlet via specifikke trading systems, hvor man kan købe og sælge den mængde, man har lyst til. Du skal således købe valutaen hos de udpegede forhandlere.

Når du har investeret i en bestemt kryptovaluta, bliver den tilskrevet din online wallet. Du kan efterfølgende overføre valutaen til en anden wallet. Det giver derfor også mulighed for at købe varer via kryptovaluta, eksempelvis ting til boligen.

Kryptovaluta har eksisteret på markedet siden 2009 og ofte er blevet spået til at være fremtidens valuta. Den har mødt et par bump på vejen, men ses stadig som en god investeringsmulighed.

Hvordan kommer jeg i gang med at investere?

Du kan klikke dig ind på Aktieskolen.dk, hvor der følger en grundig trin for trin-vejledning. Fordelen er også her, at man har testet flere e-handelsplatforme med køb og salg af kryptovaluta og har udvalgt de bedste af de bedste med hensyn til parametre som gebyrer, sikkerhed og brugervenlighed.

Du kan oprette dig på ganske få minutter, og du kan til at begynde med investere småbeløb som 50$, hvis du først gerne vil have en føling med denne type investering.

Du kan løbende følge med i, hvor meget din kryptovaluta er værd her og nu. Det giver dig således også et godt indblik i, om det er tid til at sælge med fortjeneste eller undgå et tab. For ja, du skal være indstillet på, at din investering i enkelte tilfælde kan blive mindre værd. Her er spørgsmålet så blot, om du sælger nu og her med et lille tab – eller har is i maven og venter på bedre tider.